KOPER, V BLIŽINI MORJA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 358.1 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2007

Nadstropje K+P+1

 

Šifra:

Regija: J. Primorska

Upravna enota: Koper

Naselje: Koper

EI: Ni podatka


Cena: 1.890.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
358,1 m², samostojna, zgrajena l. 2007, 1.092 m² zemljišča, K+P+1, KOPER-ŽUSTERNA; na mirni, sončni lokaciji, s čudovitim pogledom na morje, Alpe, Koperski zaliv in v bližini morja prodamo nadstandardno opremljeno in kvalitetno grajeno samostojno hišo, neto tlorisne površine 358,1 m², na parceli v izmeri 1092 m², prodamo. Cena: 1.890.000,00 EUR

Dodaten opis

KOPER-ŽUSTERNA; na mirni, sončni lokaciji, s čudovitim pogledom na morje, Alpe, Koperski zaliv in v bližini morja prodamo nadstandardno opremljeno in kvalitetno grajeno samostojno hišo, neto tlorisne površine 358,1m², na parceli v izmeri 1092m². Parcela je pravokotne oblike, dostop iz enosmerne ceste (ima dva vhoda - oba na južni strani), asfaltiran, dvakrat porton na daljinsko upravljanje. Vse ograje so kovane. Sam vrt ima namakalni sistem in šterno v velikosti 55m², parkirišče za 8x vozil, dva sta nadkrita in še dodatna dva kletni etaži. Hiša je zgrajena leta 2007, tervol (fasada15cm-kamena volna), barvni silikon zaključek, ALU okna in polkna s komarniki, kamnite erte okoli oken. Vhod v hišo s kletne etaže in pritlične etaže.

Razgiban tloris se razprostira v treh etažah (K+P+1), in sicer:

  • KLETNA ETAŽA zajema: dve garaži (rolo garažna vrata, na enih vratih urejena odprtina za osebni vhod v garažo, priročna kuhinja, miza s stoli in odprt kamin), urejen velik družabni prostor (kjer je možno urediti bazen), shrambo, wc, urejeno kurilnico, prostor za rezervoar za nafto, notranje stopnice, ki vodijo v zgornjo etažo, ter večji vrt. Možnost dostopa v hišo tudi iz kleti. Pred garažami urejeno dvorišče kjer je možno parkirati avtomobile.
  • PRITLIČJE: zajema: vhod v hišo  (dostop na višinski koti nadstropja), hodnik z dvemi vgradnimi omarami, kopalnico z oknom, pralnico, prostor za pisarno, prehod v prostorno dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo (v kuhinji priročna shramba) z izhodom na pokrito teraso (nadstrešek), urjeno zelenico okoli hiše z namakalnim sistemom, ter notranje stopnice, ki vodijo v prvo nadstropje. Iz dnevne sobe, jedilnice in s terase viden čudovit pogled na morje. 
  • 1. NADSTROPJE: zajema tri spalnice z izhodom na balkon s panoramskim pogledom na morje, otroško sobo, kopalnico z oknom (v kopalnici wirpool banja).

Ogrevanje CK na kurilno olje (35kWh), 3x kombinirane klime, solarni sistem, zalogovnik vode 300l-krožni sistem vode. Stene v notranjih rostorih (razen spalnic) so barvane s tehniko spatolato, granitne police, kovana ograja (vroče cinkana). EI v izdelavi. Hiša se nahaja le nekaj minut od morja in vse pomembnejše infrastrukture. V sami okolici se nahajajo individualne hiše boljše kakovosti. Z.K. urejeno, brez bremen.     

Cena: 1.990.000,00EUR                                                               Št. 2022


Kontakt

Prodajalec: ADRIA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Ankaranska c. 7, 6000 Koper
GSM: 041/406-818
GSM: 051/617-780
Email: info@adrianepremicnine.si

Vaše povpraševanje